VetZoo har arbetat med MyController sedan bolagets start 2012 och vi är oerhört nöjda med vårt samarbete. MyController besitter en stor intern expertis och har varit ett viktig stöd i bolagets framgångsrika utveckling. Tillsammans med MyController har vi utformat processer och rutiner som resulterat i en transparent och effektiv drift av bolaget med löpande kostnadskontroll. Personligen tycker jag MyController är Sveriges bästa redovisningsbyrå och rekommenderar dem varmt till alla företag som vill ha järnkoll på sin verksamhet.

Lars Martin Norviit, VetZoo

Jag har anlitat MyController sedan mitten på 00-talet för löpande redovisning, bokslut samt skatte- och bolagsfrågor. MyController ger alltid ett vänligt bemötande och ett varmt mottagande. De är mycket kunniga och återkopplar snabbt vid frågeställningar.

Claes De Geer, Andriella Förvaltning

Vi på CareerBuilder Nordic AB har jobbat många år med MyController och är mer än nöjda. 
MyController jobbar med hög professionalism och kvalitativ leverans. De är lätta att ha och göra med, kommer alltid med bra konsultation, även i frågor utanför uppdraget

Johan Sonde, CareerBuilder

MyController har fungerat som vår förlängda arm när det gäller ekonomifrågor. De erbjuder snabb service och kan även arbeta med att utveckla budgets, elektroniska system och annat som underlättar i vår vardag. De är flexibla, täcker hela kunskapsspektret, hög tillgänglighet, noggrannhet och leverans i tid, skattedeklaration och bokslut är det vi behöver! Jag rekommenderar MyController!

Patrik Lundqvist, Biz Apartments

Jag tycker samarbetet känns bra. Jag och min kontakt e-mailar det mesta och kommunikationen sker snabbt och effektivt.

Alexander Bjuremark, Lloyd Shoes

Jag har samarbetat med MyController under många år och än idag så levererar dem mer än vad jag som kund kan förväntas. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande. Rekommenderar dem starkt till dig som läser detta!

Amar Singh, KSMG

För oss på Ballingslöv är det viktigt att få snabba besked om betalningar och fakturering så att vi kan underlätta för våra säljare och kunder i sitt dagliga arbete. Detta är något vi känner oss trygga med på MyController.

Niklas Jansson, Ballingslöv Kungens Kurva