Vi söker en redovisningskonsult till oss på MyController, som är självständig och har med sig längre erfarenhet!

.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta både på egen hand och i team med andra konsulter och med flera uppdragsgivare åt gången, vilket innebär att du blir länken mellan oss och våra kunder.  Du får ta helhetsansvar med allt från löpande bokföring till bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Vi ser även att du i din roll bidrar till kunskapsutbyte genom bland annat coachning av våra juniora konsulter.

Som redovisningskonsult hos oss på MyController kommer du sitta centralt i Stockholm tillsammans med 25 härliga kollegor. Vi jobbar helt digitalt och vår nästa utmaning är att bli mer automatiserade. Du erbjuds bl.a. friskvård, flexibel arbetstid, utvecklingsmöjligheter samt regelbundna personalaktiviteter.

.

Så här beskriver två av våra kollegor hur det är att jobba på MyController:

” Det bästa med MyController är att du själv bestämmer hur långt du vill gå. Att vi även ligger i framkant när det gäller digitalisering och automatisering. Sedan att man får arbeta med varierande arbetsuppgifter, som gör att ingen dag är den andra lik.”

” Efter ha jobbat här i ca en vecka känns det redan väldigt bra. Stämningen på kontoret är helt fantastisk! Alla medarbetare är mycket trevliga, behjälpliga och dem får en att känna sig som en i gänget från dag ett. Jag valde att söka till MyController för att jag vet att det finns stora chanser för mig att utvecklas inom mitt nya yrkesområde.”

Tjänsten är på heltid och start under våren 2019 eller enligt överenskommelse.

Låter det som något för dig? Skicka in ditt CV till oss redan idag till nyttjobb@mycontroller.se. Urval och intervjuer sker löpande.

.

Kontakt

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Olsson, HR Manager, linda.olsson@mycontroller.se.