Gillar du ekonomi och tycker om redovisning?

MyController växer och nu förstärker vi vårt team av duktiga medarbetare till vårt trevliga Stockholmskontor på Sveavägen 49.

Vi söker dig som kan och tycker om ekonomi och redovisning. Som tycker det är roligt att träffa och utveckla våra kundrelationer. Som förstår att det personliga engagemanget i varje uppdrag är en viktig skillnad mellan en nöjd kund och en mycket nöjd kund. Som trivs i ett socialt sammanhang med professionella kollegor.

Du är förtroendeingivande, noggrann och ansvarsfull. Vi vill att du har några års dokumenterad erfarenhet av redovisningsarbete och du har sannolikt en akademisk examen eller motsvarande branschutbildning.
Du har god hand med siffror och har arbetat med programvaror som Fortnox. VISMA och Officepaketet.
Vi ser även att du har erfarenhet av digital hantering i alla dess former.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en professionell miljö och plattform där du kan  utvecklas i din karriär. Att arbeta på MyController är ett lagarbete och präglas av en ansvarstagande kultur. Med kvalitetsorienterade kollegor och intressanta kundrelationer hamnar du snart i viktiga frågeställningar för våra klienter.

Du får den lilla byråns fördelar med nära och korta beslutsvägar, lagom mycket administration och med gott om utrymme att synas och göra skillnad.

Låter det intressant och möter du kraven?

Just nu söker vi:

Kontakta gärna vår VD, Jenny Lundqvist 08-20 46 30, för mer information.

Din ansökan skickar du till nyttjobb@mycontroller.se

 

MyController är en ung och modern redovisningsbyrå som med hög servicegrad erbjuder tjänster som löpande redovisning, bokslut, lönehantering, administration, deklarationer, bolagsbildningar, årsredovisningar och koncernbokslut och rådgivning. Vårt främsta mål är nöjda uppdragsgivare, kvalitet genom kompetens och professionella medarbetare med hög social förmåga.

MyController grundades 2006 och omsätter drygt 18 MSEK. Vi är idag ca 20 medarbetare med bred ekonomi- och redovisningskompetens. Vi sitter på Sveavägen i Stockholm.