Vi har glädjen att meddela att MyController numera tillhör VIEW Ledger-koncernen. Ett samarbete som gör MyController mer konkurrenskraftiga på marknaden och som gör att vi kan ta del av ny teknologi för automatiserade lösningar inom redovisning.

MyController har sedan flera år tillbaka satsat på systemlösningar för löpande redovisning för att kunna lägga mer tid och kompetens inom rådgivning och detta samarbete är ett stort steg framåt i den processen.

VIEW Ledger är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade ekonomisystem, redovisningstjänster och rådgivning. Samarbetet medför att VIEW Ledger får en större plattform på den svenska marknaden och får möjlighet att ytterligare stärka sitt erbjudande.

MyController som är ett erkänt framåtriktat, kunskapsrikt och helt digitaliserat företag passar väl in i VIEW Ledgers kultur och DNA.

Kunskapsbanken och verktygslådan av system utökas och medför att vi kommer kunna leverera en bättre tjänst i framtiden.

”Vi ser fram emot denna resa och den går i linje med de framtidsvisioner som vi haft för MyController sedan tidigare.”

Jenny Lundqvist
VD, MyController Sweden AB