Jag har alltid varit en trygghetsmänniska och har svårt för att ta risker i livet generellt. Hur ska man våga satsa på något om man inte är riktigt säker på utfallet ?
Jag är medveten om att jag är en fegis och om jag skall kunna utveckla mig själv måste jag våga mer i livet och om jag inte vågar ta chanser så kommer jag heller aldrig lyckas. Därför inspireras jag av kunderna vi har här på MyController för de är människor som har vågat satsa. För mig handlar det inte om att de lyckas eller inte utan att de vågar förverkliga sina idéer.

Hur skulle vårt land se ut om vi inte hade dessa människor ? För mig är våra kunder mina hjältar i den formen att de ser till att sysselsätta sig själva och andra människor så fler kan växa och bli självständiga.
Att få träffa personer som bestämt sig för släppa tryggheten de har genom anställning för att stå på helt egna ben och sedan ge möjligheten till andra människor att få anställning gör mig så inspirerad och hoppfull för framtiden.

Stina Osmund som grundade MyController för 12 år sedan har gjort den resan och gett en person som mig möjligheten till utveckling och utmaningar i min arbetskarriär. Resan jag har gjort från junior konsult till VD har gett mig erfarenheter inom många affärsverksamheter och jag har fått träffa så många inspirerande entreprenörer. Att få vara med vid deras sida och stötta dem i olika områden i allt från löpande redovisning, personal, digitalisering och rådgivning m.m. är en erfarenhet som genererat en kompetens som jag bär med mig i all framtid.

Så tack alla kunder som jag får arbeta med och ta del av er verksamhet samtidigt som vi på MyController får hjälpa er med det vi är duktiga på. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och om du är företagare som vill ha en engagerad byrå för att hjälpa dig med din verksamhet så tveka inte på att höra av dig till oss.

Jenny Lundqvist, VD MyController